Gratis adviesgesprek

In Nederland is het verzuimmanagement belegd bij de werkgever. Dat wil zeggen dat je als werkgever eindverantwoordelijk bent voor de re-integratie. Eindverantwoordelijk voor iets waar je misschien helemaal geen verstand van hebt.  Hoe prettig zou is het dan de beschikking te hebben over een onafhankelijke deskundige op het gebied van arbeidongeschiktheid en verzuim?


Soms zie je door de bomen het bos niet meer

De Wet Verbetering Poortwachter (WVP) is leidend vanaf de dag dat jouw medewerker zich ziek meldt.  Een wetsartikel kan iedereen lezen, de interpretatie ervan is een uitdaging. Expeditie Werk helpt je graag bij deze uitdaging. Wij leggen de Wet Verbetering Poortwachter uit in klare taal. 

We nemen je mee door het woud van regels en verplichtingen en maken een overzichtelijk stappenplan voor de re-integratie van jouw medewerker. 

gratis advies


Tarieven adviesgesprek

Zoals de naam van deze dienst het al zegt, is het eerste adviesgesprek een gratis gesprek. Je betaald dus niets voor dit eerste gesprek met mij. Dit gratis adviesgesprek kan je inzetten voor:

  • Elke lastige verzuimcasus
  • Meer kennis over re-integraties
  • Onafhankelijk advies
  • Alle ins en outs met personeel
  • Kennis over de Wet Poortwachter


Gratis adviesgesprek

Heb je een lastige verzuimcasus die je tegen ons aan wil houden? Neem dan nu nog contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan. Zonder verplichtingen en zonder kosten gaan we graag samen met jou het gesprek aan. Daarna bekijken we samen op welke manier Expeditie Werk jou kan ondersteunen.